Koningsdag donderdag 27 april

Een bericht van de 55+ groep voor Koningsdag komende donderdag 27 april:

Hallo Koningen en Koninginnen,
Donderdag 27 april is Koningsdag en dan wordt de dag georganiseerd door de Oranjevereniging. Maar misschien is het leuk, gezellig, om toch samen even de vlag te hijsen om 11.30 uur onder het genot van een oranjebitter en wat lekkers!

‘S middags om 14.00 uur is er een fietspuzzeltocht (ook rolstoeltoegangelijk!) en om 16.00 uur komt iedereen weer in Baaiermerstee, dan is het tijd voor een hapje en een drankje en uiteindelijk de prijsuitreiking.

Vind je het leuk om gezamenlijk, 55+, mee te fietsen? Geef je dan op bij Simone 0627161683, Whatsapp mag ook. Lukt het niet op de fiets? Kom dan gezellig om 16.00 uur even in Baaiermerstee.

Uiteraard is niets verplicht.. heb je al andere plannen, want het is tenslotte ook vakantietijd, lekker genieten en dan tot 25 mei. Je krijgt dan weer bericht over de activiteit.

Tot ziens, de vrijwilligers

P.S. Ook u mag verkleed, of de fiets versieren/kruiwagen/rollator/rolstoel/step enz. Maar dan wordt u om 10.50 uur verwacht bij Luingaborg en gaat u in optocht naar Baaiermerstee. Vlag hijsen en daarna ook een prijsuitreiking voor de mooiste creatie. Veel succes en doe uw best!

X