Dorpshuis Bierum doet mee aan Rabo Club Support

Dit jaar doet Dorpshuis Bierum mee aan de Rabobank Club Support. Het doel is om voor het dorpshuis zoveel mogelijk geld (stemmen) binnen te slepen om mooie dingen/activiteiten te organiseren voor het dorp. Wat moet je doen?

Wanneer je lid bent van de Rabobank én je bent ouder dan 12 jaar dan mag je stemmen! Ieder lid mag 5 keer stemmen op een vereniging waarvan jij denkt dat ze wel financiële steun kunnen gebruiken, let op: je mag 2 keer op dezelfde vereniging. Ieder lid van de Rabobank mag stemmen. Dus vertel het aan familie, vrienden en iedereen die het maar horen wil én een rekening heeft bij de Rabobank, om te stemmen op Stichting Dorpshuis Bierum! Help jij ons dorpshuis een handje mee? Ga dan naar de Clubsupport site van de Rabobank en breng je stem uit: rabobank.nl/clubsupport

Let op: stemmen kan tot 25 oktober. Alvast heel erg bedankt!

Stem op Stichting Dorpshuis Bierum!

X